MOBİL USTAM: Ağustos 2017

23 Ağustos 2017 Çarşamba

Seyyar Bir Tavuk Kümesi İster misiniz?

Hemen hemen hepimizin tek derdi doğal beslenebilmek. Bunun için de evimizde , müsaitse apartmanımızın bahçesinde tavuk beslemeye çalışıyoruz. Tavuklar için barınak yani kümes yapmayı da ihmal etmiyoruz. Peki resimdeki bir seyyar bir kümesiniz olsun ister misiniz?

20 Ağustos 2017 Pazar

Mobil Ustam'dan Nasıl Ücretsiz Teklif Alabilirsiniz?

Mobil Ustam sitesi yayın hayatına başladığı günden bugüne hem içeriğini zenginleştirdi hem de ziyaretçi kitlesini genişletti. Mobil Ustam sitesi ile boya, badana, fayans döşeme, parke döşeme, mobilya montaj, mobilya boyama vb işlerinizi yaptırmak için usta bulmak artık zor değil. Peki mobil ustam sitesinden  yaptıracağınız ustalık gerektiren işinize nasıl ücretsiz teklif alabilirsiniz biliyor musunuz? İşte bu yazımızda bu sorunuza cevap vermeye çalıştık.

18 Ağustos 2017 Cuma

Bahçe Çiti Kurulumunda Püf Noktalar

Sanıldığı üzere bir çok bahçe sahibi tarafından tercih edilen bahçe çiti kurulumu konusunda farklı seçenekler ve yollar bulunmaktadır. Bunun sebebi olarak farklı fiziksel koşullar ve estetik kaygılar neticesinde bir çok farklı tasarımın ve farklı malzeme çeşitlerinin kullanılmasıdır.

16 Ağustos 2017 Çarşamba

Yazın Kendiniz İçin Güzel Bir Ortam Hazırlayın

Yaz aylarında dışarıda vakit geçirmek, kapalı ve bunaltan evinizden dışarı çıkmak hepimizin arzu ettiği bir durumdur. Peki kendiniz için  harika bir açık hava odası hazırlamak ister misiniz? Cevabınız evetse size güzel bir çalışmadan bahsedeceğim.

13 Ağustos 2017 Pazar

Cocuklarınız İçin Oyun Evi Kurmak İster misiniz?

Çocuklarınızın bilgisayar başından kalkıp oyun oynadıklarını görmek şüphesiz benim gibi tüm aileleri de mutlu etmektedir. Aslında çocuklarınıza biraz oyun oynatmak veya oyun alanı hazırlamak biraz da biz büyüklere düşüyor. Eğer benim gibi ahşap işlerine biraz merakınız varsa veya çocuklarınız için kapalı bir oyun alanı düşüyorsanız bu yazımız tam size göre. Bu yazımızda kapalı bir oyun alanının nasıl hazırlanacağını anlatmaya çalışacağız.

12 Ağustos 2017 Cumartesi

Eski Mobilyalarınızı Renklendirin

Eskiyen ya da gözünüzde eski cazibesini kaybetmiş mobilyalarınızı biraz zahmet ve el becerinizle tekrar kullanılır hale getirebilirsiniz. Hatta boyayarak kullanılır hale getirdiğiniz mobilyalarınız o kadar hoşunuza gidecek ki diğer mobilyalarınızda da aynı yenilemeyi düşünmeye başlayacaksınız. İşin sonucu her ne kadar güzel görünse de mobilya rengini değiştirme işi belli kurallara dikkat etmenizi gerektiren bir uğraşıdır. Peki mobilya yenileme daha doğrusu mobilya rengini nasıl değiştireblirsiniz? İşte cevabı:

9 Ağustos 2017 Çarşamba

Boya Türleri ve Özellikleri

Hepimiz oturduğumuz evin çalıştığımız kurumun ya da iş yerinin boyasını yenilemek veya temizlik boyasını yaptırmak isteriz. Her ne kadar kolay gibi görünsede aslında boya seçimi ve boya türü dikkat ister. Yanlış bir seçim harcadığınız onca emeğin ve paranın boşuna gitmesine sebep olabillir. Peki boya türleri nelerdir? Özellikleri nelerdir? İşte cevabı:

7 Ağustos 2017 Pazartesi

Ahşap Kapılarını Boyatacaklara 11 Öneri

Ahşap kapılarınızın eskidiğini düşünüyor ve yenilemek istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey biraz boya. Ahşap kapılarınızı boyatarak yenileyebilirsiniz.
Fakat ahşap kapınızı boyarken dikkat etmeniz gereken birkaç detay var. Aksi taktirde istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz.

3 Ağustos 2017 Perşembe

Mobilya Montajında Nelere Dikkat Edilmeli?

Mobilya montajı bazı kişiler için büyük bir tutku olarak görülürken bazı kişiler için de demonte mobilya ürünlerinin daha düşük fiyatlarla satılması nedeni ile alınan basit bir maddi önlem olarak görülmektedir. Ne amaçla yapılırsa yapılsın mobilya montajının gerçekleştirilme aşamaları büyük önem taşımaktadır ve belirli bir rutine sadık kalınarak gerçekleştirilmesi gerekir.

1 Ağustos 2017 Salı

Fayans Nasıl Döşenir?

Sağlam yapıları ve bakım gerektirmeyen özellikleriyle seramikler, yaygın olarak kullanılan yer kaplamalarından birisidir. Seramikler özellikle izolasyon özellikleri sebebiyle banyo, tuvalet ve mutfak gibi alanların duvar kaplamasında kullanılır. Böylece duvarlar yoğun neme karşı korunmuş olur. Döşenmesi biraz zahmetli olan seramikler, döşeme için gerekli malzemeler temin edilerek, bu tür işlere el yatkınlığı olan birisi tarafından fazla zorlanmadan döşenebilir. Peki, seramik nasıl döşenir?