MOBİL USTAM: Yer Karosu-Fayans Nasıl Sökülür?

24 Nisan 2018 Salı

Yer Karosu-Fayans Nasıl Sökülür?

Fayans Nasıl Sökülür?
Fayans kaldırma işleriniz için bizimle irtibata geçin.
Banyolarımızın. tuvaletlerimizin veya mutfaklarımızın vazgeçilmezi karoları,fayansları bazen su kaçakları bazen eskime bazen de yenileme amacıyla sökmek isteyebilirsiniz. Bu işi ya bir usta bularak ya da kendiniz yapmanız gerekir. Karo veya fayans sökmek göründüğü kadar kolay bir iş değildir. tozlu ve zahmetli bir iştir. Ama zorluklardan yılmayan ve pes etmeyen bir kişiyseniz o zaman bu işi kendinizde yapabilirsiniz. Böylece hem paranızı cebinizde tutabilir hem de bu işi zevkli bir hale getirebilirsiniz. Nasıl mı?
Öncelikle bu iş için bazı araçlara ihtiyacınız olacak. Bunlar:
1-Çekiç
2-Keski
3-kazıyıcı
4-mala
5-hilti vb.

1. ADIM:Zemini hazırlayın:
Karo veya fayans sökülecek zemini işe başlamadan önce hazır hale getirin. Bunun için mobilya vb eşya ve gereçleri kaldırın.Eğer süpürgelik takılmışsa bunları çıkarın.Çıkarırken numara vermeyi unutmayın. Yeniden takarken işiniz kolaylaşacaktır. Yine işe başlamadan kendiniz için toz maskesi,koruyucu gözlük,iş eldivenleri vb hazır edin.

2. ADIM:Çıkarmaya Başlayın:
Zemin hazırlıgınızı yaptıktan sonra çıkarma işlemine başlayabilirsiniz. Çıkarmaya başlarken bir başlangıç noktası belirleyin veya oluşturun. Çıkardığınız her karonun veya fayansın yanından çıkarma işlemine devam edin. Çıkardıklarınızı boş bir torbanın içine doldurun. Kırılmış fayans veya karoları çıkarırken dikkat edin. Zemin tamamen temizlendikten sonra oyuk vb yerleri düzeltin. kalan toz vb süpürün veya çektirin.

NOT: Konya ve çevresinde karo ve fayanslarınızı çıkartmak isterseniz bizimle irtibata geçin. Bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden , yorumlardan veya buradan ulaşabilirsiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder