MOBİL USTAM: Mobil Ustam'dan Nasıl Ücretsiz Teklif Alabilirsiniz?

20 Ağustos 2017 Pazar

Mobil Ustam'dan Nasıl Ücretsiz Teklif Alabilirsiniz?

Mobil Ustam sitesi yayın hayatına başladığı günden bugüne hem içeriğini zenginleştirdi hem de ziyaretçi kitlesini genişletti. Mobil Ustam sitesi ile boya, badana, fayans döşeme, parke döşeme, mobilya montaj, mobilya boyama vb işlerinizi yaptırmak için usta bulmak artık zor değil. Peki mobil ustam sitesinden  yaptıracağınız ustalık gerektiren işinize nasıl ücretsiz teklif alabilirsiniz biliyor musunuz? İşte bu yazımızda bu sorunuza cevap vermeye çalıştık.

Mobil ustam sitesinden ücretsiz teklif almanızın oldukça kolay yolları vardır. Birincisi herhangi bir sayfada yorum bırakmanız yeterlidir. yorumunuza ad-soyad ve telefon eklerseniz size en kısa sürede dönüş yapılmaktadır. İkinci seçenek ise mail adresine işinizle ilgili bir mail atmaktır. İşinizi konyatoptanci@gmail.com mail adresine iletirseniz size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Üçüncüsü ve bizim de bu yazımızda bahsedeceğimiz ücretsiz teklif&bilgi al formunu doldurmaktır. Şimdi bu formu nasıl dolduracağımızı görelim:
Öncelikle sitemizin ana sayfasına gelelim. Burada üst sekmelerde yer alan "Ücretsiz Teklif&Bilgi Al" sekmesini tıklayalım.







 Karşımıza yandaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada sizden istenen bilgileri eksiksiz girin.








Son olarak formun en altında bulunan "BEN ROBOT DEĞİLİM" kutucuğunu işaretleyin ve formu gönderin. İşte bu kadar.






Form elimize ulaştığı andan kısa bir süre sonra telefon numaranıza ya da isterseniz mail adresinize geri dönüş yapılacaktır.

Sizde boya, badana, parke döşeme, fayans döşeme, mobilya montajı, mobilya boyama vb ustalık işlerinizde bize ulaşmak ve ücretsiz teklif almak veya işinizi usta ellere bırakmak isterseniz bize mutlaka ulaşın.

Ücretsiz Teklif &Bilgi Almak için Tıklayınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder