MOBİL USTAM: Cocuklarınız İçin Oyun Evi Kurmak İster misiniz?

13 Ağustos 2017 Pazar

Cocuklarınız İçin Oyun Evi Kurmak İster misiniz?

Çocuklarınızın bilgisayar başından kalkıp oyun oynadıklarını görmek şüphesiz benim gibi tüm aileleri de mutlu etmektedir. Aslında çocuklarınıza biraz oyun oynatmak veya oyun alanı hazırlamak biraz da biz büyüklere düşüyor. Eğer benim gibi ahşap işlerine biraz merakınız varsa veya çocuklarınız için kapalı bir oyun alanı düşüyorsanız bu yazımız tam size göre. Bu yazımızda kapalı bir oyun alanının nasıl hazırlanacağını anlatmaya çalışacağız.
Yanda resmini gördüğünüz alanı yapmak için çivileme, vidalama vb işler gerektiği için yaparken dikkatli olmanızı veya bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. Yaparken biraz zorlanabilirsiniz ama bitince resimlerden de görebileceğiniz gibi çok güzel kapalı bir oyun alanını çocuklarınıza hediye etmiş olacaksınız. Eğer hoşuma gitti ama ben işi beceremem diyorsanız meraklanmayın. Biz bu işin yapımında da sizlere uzman olarak yardımcı olabiliriz.

 

Tüm mobilya montaj, boya badana, fayans ve parke döşeme işlerinizde ücretsiz teklif almak ve uygun fiyata  işinizi bir uzmana yaptırmak isterseniz bize yorumlardan, konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya Ücretsiz Teklif &Bilgi Al formumuzdan ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder