MOBİL USTAM: Yazın Kendiniz İçin Güzel Bir Ortam Hazırlayın

16 Ağustos 2017 Çarşamba

Yazın Kendiniz İçin Güzel Bir Ortam Hazırlayın

Yaz aylarında dışarıda vakit geçirmek, kapalı ve bunaltan evinizden dışarı çıkmak hepimizin arzu ettiği bir durumdur. Peki kendiniz için  harika bir açık hava odası hazırlamak ister misiniz? Cevabınız evetse size güzel bir çalışmadan bahsedeceğim.
Eğer evinizin bahçesi varsa veya kendinize ait müsait bir alanınız varsa ve buralarda vakit geçirmeyi seviyorsanız size açık hava salonu yapmayı veya yaptırmayı öneriyorum. Projeyi yapmak veya yaptırmak oldukça kolay. Eğer el beceriniz kuvvetliyse bu projeyi kendiniz yapabilirsiniz. Ama işi uzmanına bırakayım derseniz bir ustadan veya bizden yardım alabilirsiniz.
Proje fikri oldukça güzel ve kullanışlı. Hele ikindiden sonra vakit geçirebileceğiniz harika bir ortamınız olacaktır. Proje için bir miktar ahşaba, çivilere,vidalara, matkaba, testere gibi el aletlerine ihtiyacınız olacaktır. Bunun yanında ışıklandırmaya, üzerini kapatmak için tente veya benzeri bir malzemeye, yere sabitlemek için demir veya çelik aksamlara da ihtiyacınız olacak.
Ne dersiniz güzel bir çalışma olmamış mı? Sizde bu ve benzeri bir çalışmayı kolayca yapabilirsiniz. Veya uğraşamam ama bende istiyorum derseniz bizden yardım alabilirsiniz.
Bize konyatoptanci@gmail.com adresinden , yorumlardan veya ücretsiz teklif&bilgi alabileceğiniz iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder