MOBİL USTAM: Yurt Dışından Alışveriş Yapmak İster misiniz?

6 Mayıs 2018 Pazar

Yurt Dışından Alışveriş Yapmak İster misiniz?

amazon
yurt dışından alışveriş yapmak artık daha kolay
Ülkemizde yurt dışı sitelerden alışveriş yapanların sayısı hiç de az değil. Aradığını bulamayan ya da daha ucuzunu arayanların uğrak noktalarından biri de yurt dışı siteleri oluyor. Yurt dışı sitelerinin en gözdelerinden biri de hiç şüphesiz amazon alışveriş sitesi. Bizde bundan sonra ara ara amazon sitesinden uygun gördüğümüz ürünleri sitemizde tanıtmak için amazon satış ortaklığına katıldık.
Sitemizi açtığımız günden bu yana ilgi alanımız olan konularla ilgili yayınlar ve çalışmaları tanıtmaya özen gösterdik. Sitemde yaptığımız ustalıkların konularıyla alakalı yayınları sizlerin beğenisine sunduk. Bunun yanında Konya ve çevresinde gerek boya badana, gerekse de laminat parke döşeme işlerinizde kaliteli ve özenli iş çıkarmaya özen gösterdik. Yaptığımız işlerin bir kısmını izin alarak blog sitemizde de sizlerin beğenisine sunduk. Fakat blog sitemiz sadece Konya ve çevresine hitap etmiyor elbette. Konya dışında birçok ilimizden ve yurt dışından ziyaretçilerimiz de aramıza katılıyor. Bizde hem ziyaretçilerimizin bizimle daha uzun zaman geçirmelerini sağlayalım hem de ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyatlarını onlara sunalım gayesiyle yurt dışı satış sitesi olan Amazon sitesine satış ortağı olduk.
Amazon sitesinden ara ara uygun gördüğümüz ve daha çok gümrükten vergisiz alabileceğiniz ürünleri tanıtmaya çalışacağız. Tabii ki tanıtacağımız ürünler yine ilgi alanımızla ilgili olacak. Bazen bir matkap, bazen testere bazen de bahçe ekipmanları vb. tanıtımını yapacağız. İsteyen bu ürünlere tıklayarak amazon sitesine gidecek ve dilerse ve uygun görürse ürünü satın alabilecek.
Eğer sizinde aradığınız bir ürün varsa sitemizi takip ederek fırsatları takip edebilir ve uygun görürseniz satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder