MOBİL USTAM: Tropik Bitkilerle Tasarlanmış 13 Bahçe Fikri

5 Mayıs 2018 Cumartesi

Tropik Bitkilerle Tasarlanmış 13 Bahçe Fikri

tropik bitkiler
Bitkilerin hele hele de çiçeklerin insanı cezbeden ve kendine hayran bırakan bir özellikleri vardır. Özellikle tropik veya ender bitkiler için bu dediklerimizi daha geniş düşünebilirsiniz. Birçok insan bahçe tasarımlarını bu büyüleyici çiçek ve bitkilerle tasarlar. Bu tasarım akımın son zamanlarda en çok tercih edileni ve fenomeni ise tropik bitki bahçe tasarımlarıdır. Bugün dünyada birçok insan bahçe tasarımlarını tropik bitkilerle ile dizayn etmeye başladı.
Dünyanın dört bir yanından insanlar gezip dolaştıkları ortamlarda kendi doğal ortamlarında yetişmiş tropik bitkileri görmekte ve güzelliklerine hayran kalmaktadır. Batı Hint adalarından tutunda Karayip adalarına,Güneydoğu Asya gibi pek çok ülkede seyahat eden insanlar bu tropik bitkileri keşfetmekte ve kendi bahçe tasarımlarını yeniden dizayn etmektedir.
Bizde bu yazımızda hayran kaldığımız bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istedik. Aslında o kadar çok güzel tasarımlar var ki hepsini buraya sığdırmamız mümkün değil. Bizde içlerinden beğendiğimiz en güzel 13 bahçe tasarımını sizlerle paylaşmak istedik. Tabiki bu bahçeler bahsettiğimiz tropik bitkilerle tasarlanan ve tekrar tekrar bakmak isteyeceğiniz tasarımlar.
İşte sizler için seçtiğimiz 20 tropik bahçe fikri:

(NOT: Konya ve çevresinde çim biçme,bahçe tasarımları vb yardım ve iş yatırmak için bize müracaat edebilirsiniz.Bize yorumlarımızdan, konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya "Teklif&Bilgi Al" formumuzdan ulaşabilirsiniz. )
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder