MOBİL USTAM: Mobilustam Sitesi Nerelerde İş Yapıyor?

19 Eylül 2017 Salı

Mobilustam Sitesi Nerelerde İş Yapıyor?

mobil ustam
Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren hem alanında bilgi kaynağı olmayı amaçlayan hem de deneyimli olduğu alanda iş yaptırmak isteyenlere ustaları ile yardımcı olan mobilustam blog sitesi, çalışmalarına devam ediyor. Gerek internet dışından gelen işlere cevap veren gerekse internetten gelen işlere elinden geldiği ve zamanının yettiği kadar ulaşmaya çalışan sitemize her geçen gün ilgi giderek artıyor. Bunun yanında sitemiz bir blog sitesi olmasının yanında gelen iş tekliflerine yetişmeye ve işini en kaliteli şekilde yapmaya devam ediyor. Peki mobil ustam blog sitesi hangi il ve ilçelerde ve hangi faaliyet alanlarında iş yapıyor?
mobilustam sitesi şu an şimdilik sadece Konya il ve ilçelerinde faaliyet gösteriyor. İlçe farketmeksizin Konya'nın tüm il ve ilçelerinden gelecek tüm;
boya,badana, 
laminat parke döşeme
fayans döşeme, 
mobilya montaj ve boyama, 
fason mobilya işlerinin yanında aramıza yeni katılan demir doğrama ustamız ile de demir doğrama işlerinizi bize güvenle emanet edebilirsiniz. İşinizi yaptırmadan önce fiyat alabileceğiniz sitemizde güveni kaliteyi, uygun fiyatı bulacağınıza emin olabilirsiniz.
Sizde mobilustam farkından yararlanmak istiyorsanız bize buradan ulaşarak teklif alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder