MOBİL USTAM: Boya Badana İşlerinizde Bir Ustaya mı İhtiyacınız Var?

13 Mart 2019 Çarşamba

Boya Badana İşlerinizde Bir Ustaya mı İhtiyacınız Var?

Konya boya badana ustası
Boya badana yapmak kolay gibi gorunse de aslında ustalık gerektiren ve hayli can sıkan bir uğraştır. Zira en temiz bir mekana bile gerektiğinde en az iki kat boya atmanız gerekir. Eğer boyayacagınız yer kirliyse Allah şimdiden yardımcınız olsun. Boya badana işinin zor olduğunu bilenler biraz paralarına kıyıp bu işi bilen birine yaptırmayı tercih ederler. Aslında işin zorluğunu düşündüğümüzde en mantıklısı bu iş için bir usta tutmaktır. Peki iyi bir boya badana ustasını nasıl bulabilirsiniz?

Eğer niyetiniz bir usta tutmaksa bu işin birçok yolu var. Örneğin bu işin ilan veren ustaları internetten,sosyal medyadan bulabileceğiniz gibi bir tanıdıktan da yardım alabilirsiniz. Bunun yanında sitemi yakından takip edenlerin bileceği gibi boya badana ustalık işlerinizi gönül rahatlığıyla bize de havale edebilirsiniz.
Boya badana işlerinizde ustanız size dairenin eşyalı olup olmadığını, dairenin temiz olup olmadığı gibi sorular soracaktır. Bunun amacı alacağı iş için ayıracağı zaman ve talep edeceği para ile ilgilidir. Eğer daire boş ve aynı renkte bir temizlik boyası atılacaksa bu iş için talep edilen tutar düşük olur. Bunun tersi hem zaman olarak hem de tutar olarak artacaktır.


Konya ve genelinde boya badana ve laminat parke döşeme işlerinizde bize ulaşabilirsiniz.  Eğer işini severek yapan ve memnun kalacağınız bir boya badana ustası istiyorsanız bize kolayca ulaşabilirsiniz. Bize yorumlardan, konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya WhatsApp numaramdan ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder