MOBİL USTAM: Kiracılar İçin Kendin Yap Fikirleri

25 Kasım 2018 Pazar

Kiracılar İçin Kendin Yap Fikirleri

Kiracılar İçin Fikirler-Ideas for Tenants
Sitemde sadece kendi yaptığım işleri değil aynı zamanda işinize yarayacak fikirleri de sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bu konuda da pek çok ziyaretçimize bir fikir verebilmişsem ne mutlu. Bu yazımda da kiracılar için kendin yap (D.I.Y) fikirlerini paylaşmaya çalışacağım.

Eğer bir ev sahibi değilseniz kiraladığınız ev sizin için sadece geçici bir konaklama yeri gibidir. Bunun için de kiraladığınız evde pek bir iş yapasınız da gelmez. Ama ben bu konuda farklı düşünenlerdenim. Zira bir evi kiralamanız onu kendi eviniz gibi kullanışlı hale getiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Kiracı olarak yerleştiğiniz evi geliştirebileceğiniz birçok fikir bulabilirsiniz. Peki neler yapabilirsiniz? İşte sizler için birkaç kendin yap (DIY) fikirleri:


Kiracılar İçin Fikirler-Ideas for Tenants
Bitkiler iç mekanınızı geliştirmenin ve kişiselleştirmenin en kolay yoludur. İç mekan bitkileri ile değişik özellikler içeren fikirler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda saksılarda kendi yiyebileceğiniz maydanoz , tere gibi yeşillikleri yetiştirerek yeşil bitkilerden fayda da sağlayabilirsiniz. Eğer kiraladığınız evde balkon uygunsa bu alanı da aynı şekilde yeşillendirmek sizin elinizde.

Kiracılar İçin Fikirler-Ideas for Tenants
Mobilya yerleşimlerinizi oda renk ve genişliklerine göre dizayn ederseniz hem daha canlı görünecek hem de daha geniş bir alan bırakmış olacaksınız. Halılarınızı yerleştirirken mobilya ve oda renkleri ile uyumlu olmasına özen gösterirseniz yaşadığınız alandan daha fazla zevk alabilirsiniz.




Kiracılar İçin Fikirler-Ideas for Tenants
Mutfakta da yapacağınız küçük değişiklikler kiracısı olduğunuz evi daha yaşanılır hale getirecektir. Örneğin mutfağa kara bir tahtanın eklenmesi,dolap kollarının uygun başka kollarla değiştirilmesi gibi küçük dokunuşlar mutfağınıza renk katacaktır.




Kiracılar İçin Fikirler-Ideas for Tenants
Eğer bir kiracıysanız en büyük sorununuz depolama alanlarının küçüklüğü olacaktır. Ama bu sorununda üstesinden gelebilirsiniz. İnce uzun modüler raflar (bunların bazılarını kendi el becerinizle bile yapabilirsiniz) size oldukça kolaylık sağlayacaktır. Ne kadar gereksiniminiz varsa o  kadar raf tasarlamanız depolama sorununuzu büyük ölçüde çözecektir. (Depolama çözümleriniz için dolap düzenleme yazımızı okuyabilirsiniz.)
NOT:(Konya ve çevresinde boya-badana ve laminat parke döşeme işlerinizde bize ulaşabilirsiniz. Bize Ücretsiz Teklif&Bilgi Al formumuzdan veya WhatsApp numaramızdan ulaşabilirsiniz.




1 yorum:

  1. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim.Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil