MOBİL USTAM: Laminat Parke Döşeme İşçiliğinde Büyük Kampanya

8 Ocak 2018 Pazartesi

Laminat Parke Döşeme İşçiliğinde Büyük Kampanya

Bugün hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen yer kaplama uygulaması olan laminat parkeler hem temizliği, hem ekonomikliği hem de uzun ömürlü olmasından dolayı hala popülerliğini koruyor. Bugün yeni yapılan hemen hemen tüm binalarda laminat parke yer döşemeleri birinci tercih seçenekleri arasında. Laminat parke uygulaması her ne kadar kolay gibi görünse de aslında belli alet ve ekipmanların ayrıca az da uzmanlık alanı gerektiren işçiliklerden birisi.
Eğer laminat parke döşemesi yapacaksanız size çok güzel bir haberimiz var. mobilustam sitesi olarak yeni yıla süper bir kampanya ile giriyoruz.

Eğer laminat parke döşemesi yaptıracaksanız bu kampanyayı kaçırmayın. Mart Ayına kadar sürecek çok özel bir kampanyamızdan eminim herkes çok memnun kalacak. Laminat parkelerinizin metrekare döşeme işçiliğini normalde 7,5-10 TL arasında yaptırabilirken biz döşeme işçiliğini sadece 3,5 TL'den yapıyoruz. Mart ayının sonuna  kadar Konya ve çevresinde 100 metrekare ve üzeri ,Konya dışında ise 1000 metrekare ve üzeri bir alana laminat parke işçiliği yaptıracaksanız metrekaresini sadece 3,5 TL'den yapıyoruz. Kısa süreli olan bu kampanyamızı sakın kaçırmayın.
Laminat Parke işçiliği için bize yorumlarımızdan, konyatoptanci@gmail.com mail adresimizden, "ücretsiz teklif&bilgi al" formumuzdan  ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder