MOBİL USTAM: En Çok Tercih Edilen İç Cephe Duvar Boyası Örnekleri

11 Eylül 2017 Pazartesi

En Çok Tercih Edilen İç Cephe Duvar Boyası Örnekleri



Ev dekorasyonunda olmazsa olmazlardan biri olan iç cephe boyalarında her geçen gün yenilikler oluyor. Gelişen teknolojiye ayak uydurmayı başaran boya firmaları da daha kaliteli, daha canlı boya üretmeyi de başarabiliyorlar. Tabii olarak bu işten en fazla da evini boyatmak isteyenler memnun oluyor. Evini boyatmak isteyenlerin en fazla zorlandıklaro konu ise doğru rengi bulabilmek.Bu seçimi kolaylaştırmak isteyenlerin en fazla uyguladıkları yöntem ise popüler duvar boyası örneklerini araştırmak oluyor. Bizde sizler için bu örneklerden bazılarını paylaşmak istedik.
Boya firmalarının kataloglarında birçok renk var. Fakat en çok tercih edilenler genelde evi daha geniş gösteren açık renklerden oluşuyor. Beyazın birbirinden güzel tonları arasında yer alan inci beyazı yada vaniya çiçeği genelde banyolarda veya mutfaklarda kullanılıyor. Pastel tonlarının öne çıkanlarından olan limon çiçeği, Nil kıyısı, deniz kabuğu gibi renklerde oturma odalarının ve salonların duvarlarında gördüğümüz renklerden. Kum beji,ıslak kum,çakıl taşı gibi renkler de yatak odalarının veya çalışma odalarının duvarlarını süslüyor.
Eğer iç mekan boyası yaptıracaksanız boya seçiminde eşyalarınıza ve aksesuarlarınıza uygun bir renk seçmelisiniz. En çok tercih edilen bir boya diye uygun olmayan bir renk seçerseniz evinizin şıklığını da kaybedebilirsiniz. Evinize en uygun boyayı bulabılmek için bizim gibi dekorasyon bloglarını veya dergilerini inceleyebilirsiniz.
Bizde doğru seçim yapıldığında odanızın nasıl daha şık görenebildiğini göstermek için popüler duvar boyama örneklerini seçmeye çalıştık. İşte sizler için seçtiğimiz duvar boyama örnekleri:
(Sizde iç mekan boyası için bir usta arıyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Boya ustamızdan ücretsiz teklif alabilir ve işinizi, özenle yapan ustamıza verebilirsiniz. Bize boya ustası konusunda bilgi almak için yorumlardan,konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya "Ücretsiz Teklif &Bilgi Al" formumuzdan ulaşabilirsiniz. )
ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari

ic-cephe-duvar-boyalari


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder